Pool-area renovations create hangout spot

December 12, 2018 — by Allen Chen

Benches, plants, and walkway fill unused space in front of the pool area

Over the summer, the school completed construction of a small seating area in front of the pool. The area is intended to be a place students can go during lunch and has a view over the parking lot and tennis courts.

Costing about $20,000, benches and plants were installed in a previously unused section of grass in front of the pool, with a path going through the middle. The area has been used by some students as a gathering spot during break periods.

“As we've improved the foyer of the gym, we're now talking about encouraging students to go hang out in those areas,” said activities director Matt Torrens. The new park, he added, is a step toward that.

According to Torrens, the construction was funded by a combination of ASB funds, district funds and funds from an ASB Foundation created for facilities.

“We just thought it would be a nice location, kind of like Hyde Park, a place where people can just relax,” Torrens said.

2 views this week